Manşet Detay

EHYS Sistemi

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Bilgi Yönetim Sistemi tarafından hizmete sunulan EHYS (Eğitim Hizmetleri Sistemi) Din Görevlilerinin kullanımına açıldı. Görevliler sisteme daha önceden aldıkları İKYS kullanıcı bilgileri ile giriş yapacak,daha önceden kullanıcı tanımlaması yapılmayanlar ise yeni kullanıcı bölümünden kayıt olabileceklerdir.

Sistem Temel Eğitim ve Yaz Kurslarında yürütülen hizmetlerin bilgilerinin girilmesinde öğreticilere kolaylık sağlıyor.

Yaz Kur'an Kursları 3 dönem halinde düzenlenecek, kayıt işlemleri her dönem ayrı ayrı yapılacaktır.

I. Dönem: 24 Haziran – 12 Temmuz 2013

II. Dönem: 15 Temmuz – 02 Ağustos

III. Dönem: 05 Ağustos – 23 Ağustos 2013

Öğrencilerin kayıt edilmesinin ardından onaya gönder butonundan onaya gönderilecek ve müftülükçe onay verilmesiyle Ek-9 formundan 2 nüsha çıktı alınıp bir nüshası müftülüğe teslim edilecek diğer nüshası ise Cami/Kurs dosyalarında muhafaza edilecektir.

Bütün görevlilerimize bu kutsal görevinde başarılar dileriz...

Sisteme Giriş İçin Tıklayınız

Diyanet Tv